animatie1.jpg

Joke en/of Jan Scheffers
Praktijk Woudhuis
Het Kasteel 536
7325 PV Apeldoorn
055-3602455
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Onze visie

In onze praktijk draait alles om  resultaat gericht te werken door het  geven van massage, advies en kwaliteit met persoonlijke aandacht voor jouw welzijn en gevoel van welbehagen.  

Op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en energetisch niveau ondersteuning bij o.a.  vermoeidheid en spanningen, het verkrijgen van een nieuw inzicht in een thema in je leven, lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, spierpijn, chronische vermoeidheid, burn-out, etc., etc.
Dit doen wij door verschillende (massage en/of coaching) technieken toe te passen.

Signalen opvangen van pijn en ongemak van iets dat niet in balans is.

Dus …………………… Balansversterkend werken!

Laten ervaren dat aanraken essentieel is in ons leven.   Dat aanraken een unieke manier is van het hebben van contact, met anderen maar ook met jezelf.  Dat het een helende werking heeft.
Laten voelen en beleven dat jouw lichaam een schat aan waardevolle informatie afgeeft en beleefd, zodat wij er zorg voor kunnen dragen dat je (weer) goed in je vel zit, je lichaam vitaal en een bron van plezier wordt.
(Door)groeien in verbinding met jezelf en een moment gunnen om te luisteren naar wat je lichaam jou te zeggen heeft.

Het doel van sport- en massagetherapie nastreven door het verlichten of verhelpen van de klachten die de balans tussen belastbaarheid en belasting herstelt.