stoelmassage.jpg

Joke en/of Jan Scheffers
Praktijk Woudhuis
Het Kasteel 536
7325 PV Apeldoorn
055-3602455
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Voet/hand(reflex)massage

Eeuwen geleden werd voetmassage als behandelmethode in het verre Oosten, Egypte en sommige indianenstammen toegepast bij het bestrijden van lichamelijke kwalen. Men ontdekte dat via stimulering op de drukpunten van de voetzolen het lichaam op een positieve manier beïnvloed kan worden met als effect het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

In de voeten liggen reflexzones die corresponderen met klieren, organen en andere delen van het lichaam die bij behandeling het lichaam aan zetten tot zelfgenezing, afvalstoffen worden afgevoerd met als heilzaam effect een diepe ontspanning waardoor de bloedtoevoer naar alle organen wordt gestimuleerd.

Het is een veilige en zachte methode om het functioneren van de zenuwen een ongestoord verloop en het harmonieuze samenspel tussen alle lichaamsfuncties aan te zetten tot zelfgenezing. De vastzittende energie komt vrij en daar, waar een tekort is, wordt energie toegevoegd.

Omdat onze voeten ons door het leven dragen moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten.

Onze schoenen zijn ook niet altijd het beste voor onze voeten. Daarbij besteden we in het algemeen minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen.

Ons doel is om met deze massage de voeten te bevrijden van de dagelijkse spanning, hen weer energie te geven en daarmee lichaam en geest te ontspannen.

 

Voetreflexmassage brengt u op een veilige en vriendelijke manier in balans, waarbij u weer op goede voet met uzelf komt te staan.