stoelmassage.jpg

Joke en/of Jan Scheffers
Praktijk Woudhuis
Het Kasteel 536
7325 PV Apeldoorn
055-3602455
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Stoelmassage

 

Een stoelmassage is een korte maar effectieve massage aan hoofd, schouders, nek, armen, handen, rug en heupen die speciaal is ontwikkeld voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken. Dit leidt vaak tot spanning en stijfheid in de spieren, meestal in de nek en schouders en kan op den duur bloedsomloopstoornissen, vermoeidheid, hoofdpijn of RSI veroorzaken.

Evenwicht en in harmonie zijn, daar gaat het dus eigenlijk om en dat voorkomt allerlei klachten.

Voordat de massage plaatsvindt, wordt het medisch verleden en eventuele klachten en wensen besproken. Op deze manier bent u ervan verzekerd, dat u een massage op maat krijgt. Na de massage wordt er bij constatering van spanningsklachten in het lichaam, een passend (ergonomisch) advies gegeven.

 

Een stoelmassage kan eigenlijk overal. De massage wordt gegeven in een speciaal voor deze massage ontworpen ergonomische stoel, die het lichaam goed ondersteunt en zeer comfortabel zit. De massage wordt door de kleding heen gegeven zonder gebruik van olie en duurt 15 tot 20 minuten.

Het ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt uw gevoel van welzijn ten goede.

De stoelmassage is voor iedereen en uitermate geschikt voor mensen die:

Veel achter de computer werken en/of “spelen”, regelmatig onder hoge druk werken, veel in dezelfde houding zitten, lichamelijk zwaar werk verrichten, etc.

Tevens is het o.a. aan te raden bij: nek/schouder/rugklachten, stress en spanning, concentratieproblemen, ter voorkoming van RSI, (spannings) hoofdpijn, etc.

Voor bedrijven: op de werkplek, vergaderingen, bedrijfsfeesten, evenementen, congressen, sollicitatiedagen, sportdagen, als trekker naar uw stand op speciale dagen, ……………….. of zomaar een cadeautje aan uw werknemers en/of relaties.

 

Stoelmassage is als regelmatige bedrijfsmassage een zeer effectief middel om uw medewerkers gezond te houden en kan het ziekteverzuim binnen uw organisatie verlagen. Na de massage kan direct worden overgegaan tot de orde van de dag.

 

 

 

 

Kortom, een toegenomen gevoel van welzijn en een beter humeur.