animatie2.jpg

Joke en/of Jan Scheffers
Praktijk Woudhuis
Het Kasteel 536
7325 PV Apeldoorn
055-3602455
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Hotstone massage

Deze eeuwenoude traditionele massage is misschien zo oud als de stenen zelf.
Gecombineerd met ontspanningsmassage en de warmte van de stenen heeft de massage een diep ontspannende en helende werking.
Door de diep indringende warmte gaan de bloed- en lymfstromen beter stromen, stimuleert de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

De gevormde basaltstenen zijn van vulkanische oorsprong en zijn door eeuwen heen o.a. door invloed van zand en water glad gepolijst. Ze zijn rijk aan magnesium en ijzer dus zeer geschikt om warmte vast te houden en af te geven. De stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op vorm, gewicht en structuur.

Het neerleggen van de stenen (zowel op de huid of via een dunne doek), het wegnemen, er op tikken/trommelen en masseren heeft een speciaal effect en is een prettige gewaarwording . Bij de hotstone massage wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën vanwege de onspannende uitwerking.

Het is prima geschikt voor personen tegen spier en/of zenuwpijnen, luchtweg aandoeningen, stress, slechte doorbloeding, rug en/of nekklachten, spijsverteringsklachten, etc.

Tenslotte is de hotstone massage geschikt voor iedereen die zijn/haar lichaam wil laten ontspannen, verwennen en wil relaxen.

 

 

Hotstone massage is jezelf een cadeautje geven